Назад

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско спечели наградата за „Най-добър ски хотел на България” за втора поредна година


Хотелът отново триумфира на сцената на Световните ски награди

За втора поредна година Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе награден с отличие за „Най-добър ски хотел на България” на Световните ски награди 2014. Церемонията по награждаването се състоя в събота, 22 ноември в хотел A-ROSA Кицбюел, в Австрия. Официалният прием бе част от специално организирана за всички участници тридневна програма от интересни активности и занимания. Най-важната вечер за международната ски индустрия събра над 200 водещи експерти в ски туризма и пазарни лидери от цял свят. Генералният мениджър, Атанасиос Манос, също присъства на събитието и имаше честта да приеме наградата от името на хотела.

„За мен е огромно удоволствие да бъда част от това вълнуващо събитие”, коментира г-н Манос. „Всички ние в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско сме изключително горди, че за втора поредна година сме удостоени с титлата „Най-добър ски хотел на България”. Тя е ценна, защото засвидетелства старанието ни да  предоставяме на нашите гости наистина неповторимо ски изживяване. Бих искал да благодаря на нашите партньори и гости за тяхното признание и за гласуваното доверие, както и на целия екип на хотела за тяхната всеотдайност в грижата за гостите. Тази награда е потвърждение на усилията ни да се утвърдим на международния пазар като лидер в предлагането на луксозно изживяване и качествено обслужване.”

Тазгодишната церемония донесе признание не само на хотела, но и на Банско като дестинация. За втора поредна година градът бе отличен с приз за „Най-добър ски курорт на България” за 2014. Наред с това постижение, Банско печели все по-голяма международна популярност като зимната столица на Балканите, домакин на четири кръга от Световните ски купи. Съвсем скоро предстои да се проведат и състезанията от Световната ски купа за жени 2015.

 

Повече информация за победителите на Световните ски награди може да бъде намерена на: worldskiawards.com/

За Световните ски награди

Основани през 2013 г., Световните ски награди имат за цел да повишат стандартите в ски индустрията чрез награждаване на организациите, които са лидери в своята област. Гласовете са на база на гласувания от професионалисти, работещи в ски индустрията - мениджъри, клиенти на туристически услуги, туроператори, агенти и медии и от крайните потребители (скиорите), гласували онлайн на официалния уебсайт на наградите. Световните ски награди са дъщерна организация на Световните туристически награди, които в момента празнуват своята 21-ва годишнина като „Оскарите на туристическата индустрия“.

 

За „Кемпински”:

Създадена през 1897, „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента портфолиото на „Кемпински” включва 73 петзвездни хотела в 30 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка и Азия. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели в света, който празнува десетата си годишнина през 2014.


Share |