Назад

Луксозен комплекс в Лозенец щурмува Морските Оскари Водещи компании с номинации за конкурса Marine Lifestyle Awards 2018


Луксозен комплекс в Лозенец щурмува Морските Оскари

Водещи компании с номинации за Marine Lifestyle Awards 2018


Най-добрите компании в морския регион са номинирани от партньорите на четвъртото издание на Морските Оскари 2018, а церемонията ще се състои на 17 август в престижния курорт Златни пясъци.
Рекордьорът с оценки над 9 в световната мрежа за резервации Букинг - луксозният жилищен и хотелски комплекс "Оазис Бийч Клуб" в курорта Лозенец, влиза в надпревара за престижните статуетки с истински шедьовър в архитектурата и дизайна.

Луксозният комплекс, построен на самата плажна ивица, сред уникален парк от зелени площи и обхващаш 22000 кв.м.., е проектиран в средиземноморски стил. Запазва естествената красота на заобикалящата го флора и прилежащ терен. Намира се между източните склонове на Странджа планина и Черно море. Ширината на плажа е повече от 30 м., а дължината му около 500 м.. 
"Оазис Бийч Клуб" е  в хармония и пространствен баланс с местната природа. С цел запазване на екологичното равновесие на природата, при изграждането му са използвани само естествени и екологично чисти материали, ето защо 60% от площта на комплекса е заета от алеи, детски площадки, цветни лехи и екзотични растения. 
Сградите са истинска симфония от детайли - с топли и слънчеви цветове,  а формите носят движение. Комплексът предлага голямо разнообразие от оформления и разпределения на апартаменти, с площ от 53 кв.м. до 150 кв.м.. Както и варитивност от луксозно обзаведени апартаменти.

 

 
  Основна цел на годишните награди Marine Lifestyle Awards 2018 е  да подпомогнат популяризирането и отличаването на добрите практики и успехи на Черноморските компании. 
Конкурсът има и социално измерение - ц елогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън е за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy.  
Повече информация тук:    http://www.vipcompr.com  

Share |