Назад

Нови летни бижута привличат туристи в Созопол и Лозенец


Новооткритият "Оазис дел Сол" и бар "Ботъл" щурмуват Морските Оскари

Курортът Лозенец, който е сред най-предпочитаните за българските туристи и това лято, влиза с още една номинация в надпреварата за Морските Оскари, съобщават организаторите ВИП Комюникейшън.

Призовете за четвъртото издание на Морските Оскари ще бъдат връчени на 17 август в царската градина на луксозния жилищен комплекс Аргищ Партез в Златни пясъци, известен като Шумерски дворец .   

Партньорите на събитието номинираха новооткрития хотел Оазис дел Сол, отворил врати през юли т.г. и разположен на първа линия на атрактивния плаж Oasis Beach, отличен със син флаг. Малкият и модерен хотел предлага спокойна и уютна атмосфера, непосредствено до него са ресторантите на плаж Oasis Beach - тайландски, стек хаус, плажен бар. Оазис дел Сол предлага и All Inclusive вариант на изхранване, който е все по-предпочитан от туристите.

Поредна номинация има и за Созопол  - тематични дневни партита привличат туристите на плажа в новооткрития Бийч бар "Ботъл", разположен на плаж "Хармани" в Созопол. Интериорът е артистичен в светли тонове, а палмите и цветните пуфове, разпръснати по пясъка, създават допълнително настроение за гостите на плажа. Непринудената обстановка, прекрасната гледка към морето в съчетание с добре подбрана музика и освежаващи коктейли са рецептата за успех на "Ботъл"-бара.

Основна цел на Морските Оскари е да популяризират и отличат най-добрите практики и успехи на Черноморието, да поощрят техните стремежи за по-добро качество на живот в България.

Повече информация в страницата на организаторите: www.vipcompr.com
Социално измерение на събитието е свързано с целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy.


Share |