Назад

Тази вечер връчват Морските Оскари в Златни пясъци


Чуждите туристи дават отлични оценки за семейните ни хотели

Семейният морски туризъм е на фокус от четвъртото издание на мащабния форум за развитието на морския регион, който ще отличи инвестициите и иновациите от най-северната до най-южната точка на родното Черноморие. Морските Оскари ще бъдат връчени тази вечер в царската градина на луксозния жилищен комплекс Аргищ Партез в Златни пясъци.  

Партньорите на конкурса номинираха 4-звездния хотел Смартлайн Мадара в Златни пясъци, който повече от 20 години показва професионализъм и качество на туристическия продукт. В хотелския комплекс работи квалифициран и добре обучен персонал с опит в областта на туризма и обслужването. Основни принципи на работа са високо качество на обслужването и задоволяване на потребителското търсене. С внедряването и поддържането на системи за управление на качеството и безопасност на предлаганите продукти, хотелът достига ежегодно поставените си цели. Политиката на екипа на Смартлайн Мадара е непрекъснато усъвършенстване на бизнес културата за стабилно партньорство в условията на пазара.

Семейният туризъм е приоритет и на южното ни Черноморие, а оценките на чуждите туристи в Букинг са отлични и за модерния и изискан хотел-ресторант „Рибарска среща". Във вид на акостирал кораб той е изграден на пристанището в град Царево, над самия морски бряг и на 200 метра от централния плаж. От хотела се разкрива прекрасна панорамна гледка към необятното море и към китните хълмове над Странджа планина. Комплексът разполага с 20 модерно оборудвани стаи - всичките са с изглед към морето. Целогодишният ресторант към хотел „Рибарска среща" предлага разнообразно меню, с прясна черноморска риба.
По традиция Морските Оскари популяризират и отличават най-добрите практики и успехи на Черноморието, да поощрят техните стремежи за по-добро качество на живот в България.

Повече информация в страницата на организаторите: www.vipcompr.com

Социално измерение на събитието е свързано с целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy.
 
Видео: Виртуална разходка из царствения Аргищ Партез - Дворецът на шумерския цар Аргищ Първи: https://www.youtube.com/watch?v=qiDgiFRLbyE


Share |