Назад

Списание 360° със специален летен юбилеен брой


Броят отбелязва десетата годишнина от създаването на независима българска авторска медия за приключенски начин на живот и е пълен с изненади.

 

Летният юбилеен брой на списание 360° ще зарадва читателите с уникално авторско съдържание, креативно оформление на световно ниво, много предложения за активности, съчетани със специални условия и големи отстъпки специално за читателите на списанието. Всичко това, отпечатано на 120 страници екологична хартия и без опаковка за еднократна употреба.

 

Историите в броя отново са плод на въдхновението на мнозина приключенци, които лично са преживели написаното, сред които Филип Лхамсурен, Сани Жекова, Ивайло Дончев и още много добри примери, като този на школата за обучение на деца Роук на Иво Калушев, проекта на Стефани Митова за лонгборд за хора с увреждания, развитието на фестивала Беглика, новите проекти на Веселин Овчаров и др.

 

Темите обхващат различни части от приключенския начин на живот – започвайки от хранене, музика, култура и пътешествия по цял свят, през активности като кайт сърф, мореплаване, градски спортове, колоездене планинарство и алпинизъм, до полезни съвети, свързани със защита при бури и гръмотевици, каква скорост се развива на ветроходните плавния, анализ на поведението на тялото на Краси Георгиев по време на 1000 км бягане и иновативна екологична карта на горите.

 

Освен с оригинално съдържание и дизайн, брой Лято 2019 на 360° пристига при всички читатели с вълнуващи изненади. Сред тях са 26 ваучери, разположени на страниците на списанието. Те са на стойност 846 лв. и могат да бъдат използвани както за приключенски активности, така и в магазини за екипировка.

 

По традиция, създадена по време на издаването на специалния брой на списанието за 2018 (декември), всеки може да поръча и Лято 2019 директно от създателите му. Това се случва през уебсайта на медията 360mag.bg. По този начин те го получават на посочен от тях адрес и с безплатна доставка, като подкрепят съществуването на независима българска приключенска медия, с продукт на световно ново.

 

Освен онлайн, списанието вече може да бъде закупено и в цялата страна в спортни магазини, книжарници, РЕП-ове и бензиностанции. Цената му е 18 лв.


Share |