Назад

Васил Петров и Силвия Кацарова пеят за призьорите на Черноморските Оскари


 

Поетът-колекционер Ангел Симеонов е домакин на събитието в Арт комплекс Анел в Созопол


Меценатът на родното изкуство - поетът-колекционер Ангел Симеонов, и неговият Арт комплекс АНЕЛ в Созопол ще бъдат домакини на най-мащабното събитие за Черноморския регион - Black Sea Lifestyle Awards 2019, съобщават организаторите от VIP Communication.
Церемонията ще събере хотелиери, предприемачи, артисти, политици и журналисти на 30 август в уникалния не само у нас, но и в света хотелски музей.  

Титаните на родната сцена - Васил Петров и Силвия Кацарова, ще бъдат част от престижното събитие и ще изпълнят песни по стихове на мецената. Сцената ще бъде изградена над морето на скалите, между авторските творби на редица майстори на българската скулптура. Ангел Симеонов е автор на песните на легендарни музикални звезди, сред които Йорданка Христова, дует Ритон, Орлин Горанов, Маргарита Хранова и много други.  В колекцията му са подредени творби на  Светлин Рycев, Вежди Рашидов, Николай Янакиев,  Гeоpги Божинов-Слона, Димитъp Казaков-Неpон, Генко Генков и други.

По време на церемонията на 30 август на една сцена ще бъдат събрани най-успешните в бизнеса, туризма и културата, допринесли за развитието на родното крайбрежие. 

Ще бъде представена и социалната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на отличници, които искат да останат да учат и да работят в България, допълват управляващите съдружници на агенцията Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
 
В първия етап на кампанията бяха дарени средства на Ученическия парламент към професионална гимназия „А.С.Попов“ в София за заснемането на филма „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“. Той ще бъде излъчен и по време на събитието.    
На снимките: 
1. Ангел Симеонов, Васил Петров, Силвия Кацарова
2. Ангел Симеонов, Вежди Рашидов
3. Призьори от Морските Оскари - 2018
4. Ангел Симеонов, дует "Ритон"

 


Share |