Назад

КК Албена на Ваканция и спа 2020


 

Скъпи приятели,

От 13.02. до 15.02.2020 г. ваканционно селище Албена, Форест бийч и Бялата Лагуна, както и Албена Тур, участват за поредна година със свой щанд на традиционната Международна туристическа борса "Holiday and SPA EXPO" в Интер Експо Център - София.

На 13.02. от 11:15 до 12:15 часа в Зала Родопи екипът на Албена, Форест бийч и Бялата Лагуна ще представи презентация на тема „Новости и иновации за Сезон 2020“. Не пропускайте да научите какво ново ще се случва в любимите места за почивка по Българското Черноморие!

На 14.02. от 10:00 часа министърът на туризма Николина Ангелкова, ще открие Седмата годишна среща на Националния борд по туризъм. Програмата включва три теми: „България – Инвестиционна дестинация“, „България – дигитална и споделена икономика“.

Заповядайте на щанда на Албена от 13.02. до 15.02.2020 г. Там можете да се включите в нашата томболата и да спечелите:

Първо място – Ваучер за почивка за двама в хотел в Албена;

Второ място – Комплект плажни аксесоари за вашата лятна ваканция

Трето място – Бутилка ароматно вино на от собствените лозя на Албена – Геранеа

Всички, които регистрират имейли си, ще получат допълнителна отстъпка за резервация в Албена за Лято 2020 на albena.bg

Като носител на отличието Зелен Оскар за принос към околната среда, Албена АД инвестира в енергийна ефективност, възобновяема енергия, рециклирaне и разумно използване на ресурсите, онлайн регистрацията тази година е част именно от зелена ни мисия.

Благодарим!

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 


Share |