СъбитияНазад

С патриотичен клип отбелязва празниците през септември ТВТ


Със специален клип ще отбележи в ефира си националните празници през септември 2012 Телевизия Туризъм. В клипа участва Представителната рота на Българската армия с нейния духов оркестър. Звучат едни от най-обичаните мелодии на Дико Илиев. Клипът ще бъде завъртян в програмата на ТВТ на 6 септември – Денят на Съединението на България, както и на 22 септември – Денят на езависимостта на България.

Вярна на патриотичния заряд, който се просмуква в цялостното съдържание на медията, през септември Телевизия Туризъм ще представи и един от уникалните обичаи у нас по време на жътвата. Заснета автентична жива картина от Радомирското село Стефаново ще припомни корените на българина и неговата обич към родната земя. Филмът „Старовремска жътва” стъпва върху текстове от класиците на българската литература Йордан Йовков и Елин Пелин.

В останалата си програма телевизията продължава да показва уникалната българска природа, най-красивите маршрути, забележителни гледки от България, нейната богата история и култура, разкрива много интересни факти, понякога мистерии и любопитни легенди. Програмата на телевизията отделя специално място за семейните пътешествия, приключенския дух, различни изследователски и фотографски експедиции... Чрез Телевизия Туризъм зрителите, зажаднели за нещо красиво и смислено, виждат  изумителната ни дива природа, разкриват много тайни от миналото и си припомнят древни български обичаи и традиции.

Текст, видео и снимки Телевизия Туризъм


Share |