Природни забележителностиНазад

Есен в „Западен парк” – снимки от Ламбри Джаров


„Обичам есента!” - така започва едно есе на френски класик от ХІХ в. Златокоса и в червена рокля се е настанила тя и в красивите столични паркове. Особено красиви моменти от нейната разходка по листата на дърветата в „Западен парк” е уловил нашият редовен зрител и запален пътешественик арх. Ламбри Джаров.

От входа на парка при булевард „Сливница”, та чак до местността Смърдана в него, всеки сезон тук носи своето очарование. Паркът е най-големият в София и в него има места, особено отвъд ж.п. линията за Перник, където градският шум на забързаната столица дори не се чува. За тези които не могат да се ориентират – паркът е в административен район „Илинден” и е предпочитано място за разходки и отмора от жителите на кварталите „Западен Парк”, „Люлин”, „Факултета”, „Красна Поляна”, „Захарна Фабрика” и „Гевгелийски”.

Ако пътувате из България и сте направили много снимки... Или имате свои видеоклипчета, а защо не и филми... Изпратете най-интересните от тях на нашия имейл tvt@see.bg или пък се свържете с нас. Най-добрите от тях ще бъдат излъчени в програмата на Телевизия Туризъм и ще бъдат публикувани в www.see.bg.

Направете и вие като Ламбри Джаров и споделете красотата с другите, намерете нови приятели, зарадвайте ги с гледки от България!

Следете за новите конкурси, игри и всички интересни инициативи на Телевизия Туризъм и www.see.bg.

 

Можете да се свържете директно с екипа на Телевизия Туризъм по следния начин:

0 88 8087476    или набирайки директно

0 88 TOURISM             или

0 TV TOURISM 

Можете и да ни пишете на адрес:

tvt@see.bg 

 


Share |