СъбитияНазад

Премиера на официалния филм за XCo Adventure Cup 2012


Премиера на официалния филм за XCo Adventure Cup 2012
на 28 ноември, сряда, от 19.30 ч, в Аула Максима на УАСГ, бул. Христо Смирненски 1, кв. Лозенец, София


Екстремното състезание на България - XCo Adventure Cup се провежда вече три години, а тазгодишното издание (21-23 септември) беше уникално като типове препятствия, метеорологични условия и преживяване!
Официалният филм за 3-дневното приключение е готов и премиерата му ще е в рамките на втората вечер от фестивала „Дни на предизвикателствата” (началният час на цялото събитие е 18.30ч). Авторът Алеко Желязков е успял да предаде духа на XCo Adventure Cup 2012 - адреналин на макс, екстремни кадри и ведро настроение въпреки умората! И всичко това - през гледната точка на един от отборите, който участва вече две години в надпреварата. Вижте кой - на премиерата!
Партньори на XCo Adventure Cup 2012 бяха Природен парк „Русенски Лом”, Русенски клуб за пътешествия „Бяла звезда”, Алпийски клуб „Млад дихател”, Спелео-клуб „Приста” – Русе, община Русе и община Две могили. Основни спонсори бяха водещи марки, производители на екипировка за екстремни спортове: Silva, Gerber, Scarpa, Smartwool, Ryders, GoPro, DirectAlpine, Ortik, BlueIce, и фармацевтичната компания Унифарм АД. Транспортът на съдиите и медиите беше осигурен от Nissan в България.

 


Share |